Dnes je tvôj deň

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Má zmena zmyseľ?

Dnes som robila to isté, čo som robila pre týždňom. Vedecky je dokázané, že 99,9% myšlienok človeka sa opakujú každodenne. A tá malinká jedna desatina, tak tá dokáže zmeniť náš život. Znie to jednoducho, ale koľkí z nás v skutočnosti povedia svojim myšlienkam, áno!? Koľkí z nás dokážu prijať všetky výzvy a radšej niekam ísť ako neísť? A koľkí z nás sa boja rozhodnúť pre aktívnu činnosť? Ano, áno, je to strach. Je to skrytý a potláčaný strach z rozhodnúť sa pre niečo nové. Všetko funguje na princípe motýlych krídel. Náš život je dokonalé domino a je len na nás, ako veľmi ho chceme hrať. Nepohnúť sa z miesta a báť sa zmeny je vopred prehratý život. A verte tomu, že nikto a nič nestojí za to, aby sa sa báli ukázať svoje pravé a dokonale originálne JA.

Ved to poznáte. Každý deň si hovorím, že od pondelka, ale vážne už od pondelka prestanem jesť sladké a budem cvičiť...ale vážne, už pondelkom začnem!!! A začala som? Ten môj pondelok ešte stále neprišiel. Viem, som lenivá. Som tak lenivá, že nenávidím svoju lenivosť, ale nespravím proti nej nič, pretože som úbohá. A teraz tu zase len sedím a píšem. Ale zajtra je pondelok a zajtra už vážne začnem :)A ja ale skutočne začnem, pretože ked si budem myslieť že vyzerám lepšie, tak aj vyzerať lepšie budem. A keby dačo, ja nie som zakomplexovaná tučka, ktorá nikoho nemá tak si píše trápny blog :D


Zmena | stály odkaz

Komentáre

  1. dness
    je pondelok?
    ten zlomový?
    čítam teba-vidím seba :-)))
    publikované: 08.11.2010 08:24:56 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014